Testimoniale/Feedback

Aici se vor posta mesajele, fotografiile, materialele video realizate cu cei care au fost sprijiniți prin donațiile făcute de către dumneavoastră.

Studiile arată că oamenii sunt mai fericiți atunci când reușesc să îi facă pe alții fericiți, iar rapoartele internaționale plasează România pe un loc codaș la capitolul fericire.

Imparte si TU bucurie acestor oameni

 

21.04.2015

Caz: Bătaia nu-i ruptă din rai! Oferă speranță! și

Caz: Au rezistat de-a lungul anilor tuturor încercărilor vieșii, dar haideți să le fim alături!

În preajma sărbătorilor de Paşti, pompierii militari au desfăşurat o acţiune caritabilă în vederea sprijinirii a trei familii nevoiaşe, o familie din Bistriţa şi alte două din localitatea Şieu Sfântu, cu alimente neperisabile, produse de igienă personală şi cele necesare pentru masa de Paşti.

 

14. 04.2015

Caz: De la oameni la oameni… Împarte bucurie acestei familii

Acest caz a primit un sprijin constând în alimente, în priajma sărbătorilor pascale.

10.04.2015

Caz: Bătaia nu-i ruptă din rai! Oferă speranță!

Un prim sprijin: „ Noi știm cazul acesta de mai mult timp și am hotărât să fim alături de doamna Angela și cele trei fetițe, constant, atât financiar cât și ca prezență. Însă, prin faptul că noi am achiziționat hăinuțe și prin oferirea unui minim sprijin financiar nu înseamnă că s-a rezolvat cazul lor. Doresc să fac un apel către toți cei care au posibilitatea să le ajute, deoarece sunt o familie deosebită, iar fetițele sunt adorabile, cuminți, respectuoase și foarte talentate la desen.Bucuria de pe chipul lor te îmbogățește și cred că acesta este cel mai de preț lucru, bogăția sufletească.”- Oana și Mirela

Comments are closed